tiistai 11. helmikuuta 2014

Hyväntekeväisyys

Ompeluryhmä Saumanvara tempaiseen jälleen hyvän asian puolesta !

Lauantaina 15.2 vietetään kansainvälistä lasten syövän päivää. Saumanvaralaiset haluavat olla mukana pienten asialla suurella sydämellä omalla hyväntekeväisyyshuutokaupalla.
Ompelemme,neulomme ja virkkaamme tuotteita huutokaupattavaksi.
Huutokaupan tuotto lahjoitetaan suoraan Sylva ry:lle,joka on vuonna 1982 perustettu syöpää sairastavien lasten ja nuorten kansainvälinen yhdistys.

Huutokauppa järjestetään lastenvaate kirpputori Piilon facebooksivuilla. Huutokauppa käynnisyy Lauantaiaamuna kello 9 ja tuotteita voi huutaa kello 21:een saakka.
Jokaisen tuotteen lähtöhinta on vain 5 euroa.
Ensimmäinen huuto on korotettu ja korotuksen minimisumma on 1 euro. Huutokaupassa on käytössä niin sanottu 5 minutin sääntö.
Huutaja maksaa voittosumman suoraan Sylva Ry:n tilille ja esittää tuotteen tekijälle sähköisen kopion maksukuitista. Tuotteen tekijä postittaa tuotteen suoraan ostajalle neljän arkipäivän sisällä ja maksaa postikulut omasta pussistaan. Tarkemmat ohjeet maksuun ja muihin huutokaupan käytännön asioihin liittyen tulevat esille huutokauppakansioon.

Tule mukaan huutamaan uniikkeja käsitöitä ! Tehdään yhdessä hyvää isolla porukalla !

Itselläni on myös kunnia kuulua Saumanvaran mahtavaan ompeluyhteisöön ja ilomielin ompelen aina jotakin hyväntekeväisyys tempauksiin :)

Täältä  näet kaikki huudettavana olevat kohteet !

Tässä on minun panokseni tuohon tempaukseen,huudettavaksi lähtee pussihelmainen ja koristetaskullinen tunika/mekko koossa 74/80cm


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi <3