maanantai 18. marraskuuta 2013

Nuken vaatekomeron täydennys

Meillä asuu pieni äiti joka tykkää hoivata vauvojaan välillä enemmän ja välillä vähemmän,toisinaan vauvat saavat maata päiväkausia vaunuissaan ilman että tämä pikku-äiti niitä muistaa hoivata ja toisina päivinä niitä sitten kuljetellaan ympäri huushollia.

Vauvat on yhtä lukuunottamatta kotiutuneet meille kirpparin kautta ja ikävä kyllä vaatteet niillä on ollut mitä sattuu ja uusien vaatteiden tekemistä olen jahkannut kaavojen puuttuessa. Eikä niitä kaavoja nytkään mistään löytynyt tähän hätään joten nämä vaatteet on itse kaavoitettu ja sopii reilut 40cm pitkälle nukelle.

Vielä olisi tarkoitus tehdä muutama erilainen mekko/tunika kunhan kokeilen ensin kuinka tuo pää mahtuu normaalista pääntiestä läpi sillä ihan joka mekkoon en haluaisi laittaa neppareita tai tarroja.


Jos kanttaamista haluaa harjoitella niin tässä on mukava pieni näpertelyn kohde missä sitä voi reenailla :)Ihanaakin ihanampi satumetsän soiro riitti juuri ja juuri pieneen paitaan,kaveriksi se sai pinkit velourpöksyt resorivyötäröllä.


Tästä tuli jonkin sorttinen kotitakki,vaikka tyttö kyllä heti sanoi tämän olevan yömekko mikä puetaan vauvalle kun mennään illalla nukkumaan :)

2 kommenttia:

 1. Inspiraatiokiitos tästä. Ihania vaatteita nukeilla. Itsellä edessä urakka, joululahjaksi meidän pikkuäidille pitäisi väkertää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mimmi ja hyvä että jollekkin oli apua tästä :)
   Itsellä vielä visioissa ruokalappu,saunatakki,vaippa,haalari ym..... kunhan vaan tuo kaavoitus onnistuu jotenkin :D

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi <3