keskiviikko 21. elokuuta 2013

Syysvaatetta haalareiden alle

Laiskana olen ollut bloggausten kanssa vaikka paljon onkin tullut ommeltua,jotenkin ne illat on vaan niin hurahtanut ettei ole jaksanut keskittyä päivittämiseen.

Meidän poitsu on venähtänyt kesän aikana niin reilusti että on tarvinnut siirtyä jo vaatekokoon 110cm,ommeltavaa onkin tullut reilusti sillä vaatekaapin siivouksen jälkeen poitsulle jäi vain yhdet ainoat sopivan kokoiset housut.

Paidoissakin on kummasti hihat käyneet lyhyiksi vaikka niitä juuri keväällä ison pinon ompelinkin.Onneksi uusista Ottobre lehdistä on löytynyt kivaa vaihtelua peruspaitoihin. Meillä on kovaksi sanaksi noussut huppu ja tiedän että seuraavana pyydetään sitten niitä taskuja.......


Paitoja on valmistunut ihan kivasti vähän ohuempana ja paksumpana,pitkällä ja lyhyellä hihalla :)
Näissä kaavana uusimman Ottobren Beagle boy ja koko 110cm,sammako ostettu eräästä fb ryhmästä ja monsteriautot vaihdettu ompelusiskolta. Kiitos Eve :)


Kovaan käyttöön meillä heti vaatteet pääsevät ja pesukoneessakin pyörivät päivittäin,onneksi suurin osa kankaista on todella hyvää laatua eikä mene pesukoneessa saati kuivausrummussa miksikään :)


Muutamat housutkin olen saanut aikaiseksi,tosin ihan vaan tylsällä peruspertsa meiningillä,onneksi varastoista löytyi raitaresoria ja muuta extraa piristämään muutoin niin tylsän näköistä vaatekappaletta :)

Kuvien vihreä ja harmaa collari on löytöjä kirppikseltä ja velouri Kangas-mallasta. Kaava on joku oma sovellus ja on sivusaumaton kun toistaiseksi niitä taskuja ei meillä ole ihan vielä vaatimalla vaadittu :)


Näistä pöksyistä tuli heti poitsun lempparit,onhan niissä Cars elokuvasta tuttu ajoneuvo :) Onneksi noita autoja on vielä muutama jemmassa niin saadaan toistenkin pöksyjen punttiin.

1 kommentti:

  1. Cars taitaa olla hitti tuotteessa missä hyvänsä. Harva osaa vaan tehä näin hienoja ite!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi <3