torstai 22. elokuuta 2013

Pikku-neidin vaatekaappiin täydennystä

Tulihan sitä sitten pienelle neidillekkin ommeltua jotakin,kummasti on hänelläkin hihan mitta lyhentynyt kesän aikana niissä pitkähihaisisssa mitkä on keväällä ommeltu.

Ihanat trikoot on tilattu Sampsukasta ja Lasten taikamaasta,mekkojen ja paitojen koot on tällä hetkellä 86cm ja useammat menee varmasti pidempäänkin.

Myös pikku-neiti on ihastunut huppuihin ja niitä pitäisi olla jokaisessa mekossa ja paidassa,huput meillä on kyseisiin vaatekappaleisiin tehty vuorittomina ihan siitä syystä että mahtuisivat mukavammin haalareiden alle sitten kun syyskelit koittavat.


Mustekala,inkkari ja nukenvaunut mekkoihin kaavat on sovellettu Ottobren Little elephanttista ja Princess tunikasta,hupun kaava lainattu Beagle boy kaavasta.


Tyttö ja nukenvaunut mekosta tuli ihanan paksu ja pehmoinen,lämmittää varmasti mukavasti viileämmilläkin keleillä :) Punainen Velour on ostettu Kangas-mallasta,on ihanan pehmeää ja paksuhkoa.


"Lintukoto" tunikaan käytin Ottobren Anemone stripes kaavaa,hihoista tuli himpun liian pitkät ja resorista löysähkö joten vielä joudun ne purkamaan ja korjaamaan.


Myös tavallista perushousua on tullut ommeltua niin joustofroteesta kuin velouristakin,niille pitäisi sitten kaveriksi ommella lyhyempää tunikaa tai ihan peruspaitaa......

1 kommentti:

  1. Ihania! Meillä on kanssa lapsilla joku huppumania menossa. Tytölläkin. =)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi <3