sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Laukku ja kukkaro itselle

Pienten lasten myötä on jäänyt käytöstä kaikki kivat käsilaukut,millään en viitsinyt enään käsveskaa kuljettaa mukana ,kun kaikki tavarat mahtuivat hoitolaukkuun ja ovat kulkeneet siellä mukana ja matkassa viimeiset neljä vuotta.

Nyt pikkuhiljaa on hoitolaukku jäänyt matkasta,kun nuorimmainenkin on jo sen verran iso ettei ihan kaikkea tarvitse koko ajan kuljetella mukana joka paikkaan. Olen aina pitänyt metallikehyksellisistä kukkaroista ja laukuista jokusen kukkaron olenkin tehnyt mm. itselle ja lahjaksi. Kukkaronkehys laukunkin tein jo kertaalleen ja se onkin ollut koko kesän kovassa käytössä.

Kangasvarastoa penkoessani käsiini sattui Triteksiltä talvella ostamani Nanson paksu markiistyyppinen kangas joka suorastaan huusi päästä laukuksi. Niinpä se sitten jalostui laukuksi ja kukkaroksi omaan käyttöön :)

Vuorikangas on joku kirpparilöytö kuin myös olkahihnan koukut. Kukkaro ja laukku on vuoritettu samalla kankaalla ja laukkuun on vuoriin ommeltu myös pieni tasku.


Laukku on juuri sopivan kokoinen niille tavaroille joita kanniskelen alvariinsa matkassa,kukkaro on sen verran reilu että sitä voi käyttää myös pienenä meikkipussina jos kolikkokukkarolle ei ole tarvetta. Laukussa on pitkä olkahihna ja sen saa mukavasti rinnan ylitse.

Kehykset on käsin kiinni ommeltavaa mallia,tällä kertaa ompelin ne kiinni kaksinkertaisella 100% polyesterlangalla kun ajattelin että se saattaisi olla kestävämpää kuin puuvillalanka.

2 kommenttia:

  1. Ihanan somat (: mistä nuo kehykset on ostettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos,nää on nyt mun lempparit :) Kehykset on tilattu Sinellistä,siellä on monen kokoisia ja mielestäni ihan ok. hintaisia.

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi <3