sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Kirsikoita ja tipusia

Onhan se mukavaa vaihtelua ommella välillä itsellekkin jotakin ja täydentää omaakin vatevarastoa. Ainakin minulla nuo itse tehdyt vaatteet ovat tosi kovassa käytössä ja tietysti kuluvatkit sen mukaisesti.

Taannoinen postikuluttomuus houkutti tekemään tilausta Sampsukkaan ja niinhän sieltä tarttui matkaan ihanaista kirsikkapeli trikoota.
Ajatuksena oli ensin tehdä tytölle jotakin,mutta kun näin kuosin livenä totesin että kovin pienessä vaatteessa nuo kuviot ei pääse esille kun ovat sen verran reilun kokoisia.

Kankaan ihanat värit houkuttivat tekemään siitä vaatetta itselle vaikka joidenkin mielestä kuosi on aikuiselle hieman lapsellinen. Onneksi kuitenkin "uskalsin"hyödyntää kankaan omaan paitaani sillä ihastuin paitaan ihan täysin :)

Kaava paidassa on vanha tuttu ja hyväksi havaittu.
Toinen paita samalla kaavalla valmistui Triteksiltä ostetusta Nanson autotietrikoosta joka on ihanan keveää ja kauniisti laskeutuvaa.
Poika olisi halunnut samaisesta trikoosta teepparia vaikka kummeksuikin kun autotiellä ei kulje lainkaan autoja :)


Kuvat on valitettavan huonoja kun niitä itse yrittää peilin kautta ottaa,mutta saahan tuosta paidasta nyt jonkin käsityksen.....

1 kommentti:

Kaunis kiitos kommentistasi <3