keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Tilkut peitoissa

Vaateompeluksista kerääntyy jos jonkinmoista trikootilkkua mitä ei raaski hävittää,isommat palat käytän pikkuhousuihin,vauvan bodyn kappaleisiin ym. ja loput leikkaan 10 x 10cm tilkuiksi. Näitä tilkkuja olikin päässyt kertymään jo melkoinen kasa,ei kuitenkaan ihan tarpeeksi sillä neidin peitteestä jäi uupumaan kaksi riviä. Onneksi sain apua paikallisesta ompeluryhmästä ja sain riittävästi peiton väreihin sopivia tilkkuja lisää 😊

Tilkuista on tullut ommeltua aiemmin pieniä vauvanpeittoja lahjatarpeiksi joten tilkkujen kanssa leikkiminen ei ihan uutta ollut. Yllätyin kuitenkin kuinka vaikeaa on saada tilkut aseteltua kivasti noin isoon peittoon. Molempien peittojen koko on 90 x 180cm ja peitteen toinen puoli on Jyskistä ostettua vähän paksumpaa kuviollista fleecehuopaa.

Jotta peitteistä saatiin mieleiset niin molemmat naperot pääsivät itse valitsemaan tilkkulaatikosta mieleisiään tilkkuja ja myös peitteen värityksen,tilkkujen asetteluun myös saivat ottaa osaa.

Peitteistä tulikin oikein kauniit ja ihan omistajiensa näköiset ❤

Toivottavasti näistä on iloa pitkään ja sitten kun ei enään kelpaa päiväpeitteenä niin josko palvelisi kuitenkin vielä torkkupeittona.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi <3