torstai 26. maaliskuuta 2015

Paitasulkeiset ja jotain pientä.....

....huomasinpa sitten että meidän nuorin poitsu on ottanut ja venähtänyt taas pituutta niin paljon että kaikki paidat alkavat näyttää liian lyhyiltä nakin kuorilta päällä :D
Ei siinä sitten auttanut muu kuin alkaa työstämään paitoja oikein urakalla ja kyllä sitä peruspertsaa kone onkin suoltanut :D

Paitoja on teepparina ja pitkähihaisena koossa 122/128cm ja muutamia vähän pienenpiäkin mukaan mahtuu, Kankaat Lasten taikamaasta, Noshilta, Naperonutusta ja Poppanavakasta/Triteksiltä.







Ihan pelkkiä paitoja ei jaksa sarjatyönä polkea menemään vaikka niille tarvetta onkin,niinpä täydennettiin myös pipovaraastoa. Kaava on oma mutta malli apinoitu ostokaavasta tosin edes näkemättä koko kaavaa :D Näitä on valmistunut useampi kappale niin pojalle kun tytöllekkin joten on vara valita ulkovaatteisiin sopivat :)



Ja jotain kesäistäkin on ollut pakko puuhastella,nepparit näistä vielä uupuu koska tilaus jossain jumittaa...body ja shortsiasu koossa 74cm.



2 kommenttia:

  1. Oletpa ollut ahkerana. Monenmoista kuvaa löytyy paidoista, saa käyttäjä valita joka viikonpäivälle eri kuvioisen paidan. Blogin nimi on hauska. Meillä lapset hakevat namukasta eli vanukasta jääkaapista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johanna juuri siitä syystä blogin nimeksi tämä aikoinaan valikoitui :D

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi <3