sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Lisää kypärämyssyjä

Tähän kankaaseen en saanut sitten millään makua,sen varmasti tekee tuo valkoinen pohja kun jotensakin vierastan lapsella valkoista väriä. Mietin jo värjäänkö kankaan vai mitä ihmettä tälle teen ja tätä kun tuli vielä ostettua myös keltaisilla kuvioilla,eikä ne tuntuneet kenellekkään kelpaavan edes pipon muodossa,mutta ehkä muillakin ihmisillä minun lisäkseni oli vaikeuksia hahmottaa miltä tämä näyttäisi pipona.

Sitten tartuin saksiin ja kaavoihin,aloin silputa kankaista kypärämyssyjä ja kas kummaa nythän tuo kangas onkin aivan eri näköinen ja oikeen kiva tässä muodossa :)


Tämä kuosi onkin sitten toinen juttu,tämä on niin herkullinen melkein värissä kuin värissä :)
Tuntuu olevan monen muunkin suosikki kuosi :D


15 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä! Kiinnostaisi tietää, onko näissä käytetty jotain tiettyä kaavaa, pitäisi nimittäin itsekin saada pojalle tuollaisia tehtyä.

  VastaaPoista
 2. Itsekkin haluaisin tietää, mistä myssyn kaava =)

  VastaaPoista
 3. Kivoja kypärämyssyjä. Tuollaisia minunkin pitä kokeilla syksyn tullen. Ja aivan valloittavan ihana tuo ensimmäinen varvaskuva sivun yläosassa!

  VastaaPoista
 4. Kaava on tosi vanha,tällä on tehty myssyjä jo vanhemmillekkin lapsille :)

  VastaaPoista
 5. Ihania, pitäisi kyllä itsekin tehdä kypärälakkeja talveksi. :)

  VastaaPoista
 6. Tuo eka kangas tosiaan on sellanen, ettei siitä "osaa" tehdä mitään. Minullakin ylläripaketin mukana tullut ja hyvin marinoitunut. Tosin vauvalle pitäisi ommella ja siihen se voisi olla oikein passeli kangas.

  Minä piirsin kerran kypärämyssyn kaavat niin, että ihan vaan asettelin kaupan myssyn paperille ja piirsin suurinpiirteinsinnepäin. Tuli todella hyvä malli, ihme kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyviä tulee sillainkin ja monesti jopa parempia :) Juuri tein itselle paidan vanhan Kapphalin paidan kaavoilla ja hyvä tuli :D

   Poista
 7. Kivoja. Nuo iloiset kankaat tekee tälläisesta perus-jutustakin kivoja ja pirteitä.

  VastaaPoista
 8. Minullakin on tuota turkoosia kangasta ja se sopii kyllä hyvin kypärämyssyksi =) Taidanpa tehdä meillekin, kun sitä ei paitaan asti ole.

  VastaaPoista
 9. Hienoja! Kypärämyssy voisikin päästä to do -listalle. ;)

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille kommenteista <3 Tämä vanha mutta hyvä kaava vaati hieman muokkaamista ja erilailla työstämistä jotta sain siitä sellaisen kuin haluan ja nyt se on sitä :)

  VastaaPoista
 11. Onpas ihania ja hyvin istuvia! Ja tuo varvaskuva blogin alussa on kyllä niin söpö. :) Vastasinkin jo blogiini siitä astronautti kankaasta. Toivottavasti huomasit vastauksen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta,Yomm huomasinkin kommenttisi tarttee miettiä kun se sininen pohja ei ollut ihan lemppari :/

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi <3